Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο ιατρικό ανακοινωθέν

Γεια σας παλικάρια!
Χρόνια πολλά και καλά!

Τα Χριστούγεννα πέρασαν κι ελπίζω να πέρασε καλά κάνας άνθρωπος, γιατί εγώ την έβγαλα κρεβατωμένος!
Για την ακρίβεια τα πρώτα μου Χριστούγεννα τα πέρασα κρεβατωμένος και για την ακρίβεια καναπεδωμένος και περιτριγυρισμένος με τα παιχνίδια μου!

Ένα καταπληκτικό τρενάκι που πηγαινοέρχεται πάνω στις ράγες του κάνει τουτ τουτ και σφυράει κι ένα άλλο τσαχπίνικο, που βάζεις μέσα κάτι μπαλάκια, πατάς έναν μοχλό και αυτά στροβιλίζονται (μα τι λέξεις χρησιμοποιώ μια σταλιά παιδί ε; είμαι τελικά διάνοια!) και πετάγονται με δύναμη έξω.
Αυτό το δεύτερο το φοβάται λίγο η μαμά μήπως της πετύχω κάνα βάζο Βοημίας (ναι, η μαμά είναι από μεγάλο τζάκι κι έχει κειμήλια) αλλά με αφήνει να παίζω ακόμα και με την βιτρίνα με τις κινέζικες πορσελάνες του 13 αι. όταν είμαι άρρωστος!

Α, ναι. Είμαι άρρωστος! Ξέχασα να σας πω την ιστορία μου.

Πήγα με τη μαμά στο ΙΚΕΑ. Είχε να πάει εκεί η μαμά πολύ καιρό κι έβλεπα την κατάθλιψη να την πλησιάζει, οπότε της πρότεινα να πάμε να μου πάρει κάνα δυο πραγματάκια που χρειαζόμουν. Εκεί την άρπαξα την κρυάδα!

Η μαμά μου πήρε έναν φανταστικό λούτρινο τάρανδο που άμα βάλει μέσα το χέρι της, μιλάει ακριβώς σαν κι αυτήν, έναν ποντικό τον Γιακουμή, κάτι πολύχρωμα ποτηράκια που ακόμα δεν χρησιμοποιώ γιατί είμαι μπόμπιρας και διάφορα άλλα.

Όταν βγήκαμε για να πάμε στο αυτοκίνητο μας, απογειωνόταν ένα αεροπλάνο από 'κει δίπλα, με φύσηξε το βοριαδάκι που σήκωσε και ...ιδού τα αποτελέσματα

Ωτίτιδα κυρίες και κύριοι!!!

Κάθε 8 ώρες, πίνω ένα λικεράκι κεράσι. Στο ενδιάμεσο άμα γκρινιάξω, σημαίνει οτι μάλλον πονάω, οπότε μου δίνουν ένα άλλο λικεράκι φράουλα αλλά μέχρι εκεί... ούτε μια ποικιλία δε μου βγάζουν για συνοδευτικό!
Και φαντάζομαι οτι το τσίπουρο το έχουν για καμιά άλλη αρρώστια.

Το καλό είναι οτι όλοι παίρνουν τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο για να δουν τι κάνω και με έχουν στα όπα όπα. Να φανταστείτε, η μαμά μου έδωσε το κινητό της προχθές κι εγώ έπιασα την πάρλα και της το έκανα όλο σάλια!

Να μην πολυλογώ, καταστράφηκε το τηλέφωνο και ευτυχώς έσωσε ένα μικροσκοπικό πραματάκι που είχε μέσα, κάρτα νομίζω το λένε, που είχε μερικά νούμερα μέσα αλλά μόνο μερικά...
Γι' αυτό όσοι είχατε δώσει το νούμερο σας στη μαμά μου, ξαναδώστε το γιατί σίγουρα το έχει χάσει!

Αυτά ήταν τα νέα μου.

Σας εύχομαι να έχετε μια φανταστική πρωτοχρονιά και ο χρόνος που έρχεται να είναι ο καλύτερος όλων!!!

Σας γεμίζω σάλια τα μάγουλα
(δεν έχω μάθει ακόμα την τεχνική του σταυρωτού φιλιού αλλά που θα μου πάει... το μελετάω!)