Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Βόλτα στην παραλία

Σήμερα η μαμά, με τάισε, με έβαλε στο εργαλείο μου (δανεικό από την ξαδέρφη μου), και πήγαμε βόλτα στην παραλία. Κάτσαμε σε μια καφετέρια, παραγγείλαμε τα φρέντο καπουτσίνο μας, σχολιάσαμε τα ψώνια που κατεβαίνουν εκεί κάτω για καφέ (εξαιρούνται οι παρόντες) και τα είπαμε λιγάκι!

Η μαμά έπαθε σοκ μόλις αντίκρισε τον λογαριασμό (5 ευρώ ο φρέντο; καλύτερα να είχαμε πάει για σουβλάκια!) και αποφάσισε οτι την επόμενη φορά θα πάρει καφέ στο χέρι και θα κάτσουμε σε καμιά προβλήτα. Άλλωστε δεν είμαστε πια για τέτοια έξοδα, μιας και σε λίγο καιρό η μαμά θα μείνει χωρίς δουλειά και θα τη βγάζουμε δε θα τη βγάζουμε!

Όπως καταλαβαίνετε, η μαμά, εκτός από τις διάφορες κρίσεις που πέρναγε κατά καιρούς, τώρα περνάει και την οικονομική κρίση. Ίσως να βοήθησε κι αυτός ο κύριος με τα Αυτιά που έτυχε να δει μια μέρα στην τιβί να απαριθμεί τι έχουμε να πάθουμε με τον ερχομό κάποιου ΔΝΤ στη χώρα μας και έπαθε κολούμπρα!

Τέλος πάντων, εμένα δε με αγγίζει τίποτα προς το παρόν, και το γάλα μου το έχω (ας είν' καλά το βυζί της μάνας μου) και τα ρούχα μου τα έχω (ας είν' καλά ο νονός μου και τα ξαδέρφια μου) και τις βόλτες μου τις κάνω... τι άλλο θέλω;

Μια που είπα για τον νονό μου (και θείο από τα Λονδίνα), ευκαιρία να σας πω για το δώρο που έκανε στη μαμά για τον ερχομό μου!
Στην πραγματικότητα θέλω να τον καταγγείλω για υπέρμαχο του καπιταλισμού και της καταναλωτικής κοινωνίας (τι σκατά το έχουμε το παρατσούκλι "μικρός Τρότσκι";), αφού δε νοείται να κάνει δώρο φόρμα με τέτοια αξία (βλέπεις τη φοράει και η JLo)!

Η μαμά δε, που το πιο ακριβό πράμα που έχει αγοράσει στη ζωή της είναι μια ζώνη από το Ζάρα, αρνείται να φορέσει τη φόρμα και να βγει έξω... Φοβάται μην της τη στήσουν σε καμιά γωνία και την αφήσουν με το βρακί!
Εκτός αυτού, δεν είναι και της ιδιοσυγκρασίας της (μα τι μόρφωση διαθέτω ο άτιμος, ακόμα δε βγήκα από τ' αυγό;) να φοράει τόσο ακριβά ρούχα... δεν της ταιριάζει βρε αδερφέ!

Εγώ φυσικά και τις 2 φορές που την φόρεσε, φρόντισα να της δείξω τη γνώμη μου γι΄ αυτή της την απόφαση και ξέρασα όλο το γάλα που με είχε ταΐσει λίγο πριν, πάνω της!
Γιατί αυτό θα πει επανάσταση κύριοι!!!


Τώρα πια η μαμά, την έχει βάλει στη ντουλάπα και την φυλάει σαν κόρη οφθαλμού. Όταν θα πεινάσουμε για τα καλά σ΄ αυτό το σπίτι, θα την "σκοτώσει" για ένα πιάτο φαΐ... και το καλό που της θέλω, να είναι γκουρμέ!

12 σχόλια:

kikop80 είπε...

Σούλη μη σκύβεις το κεφάλι (για ξέρατό),
επέναντι στη μάμα,
αντίσταση και πάλη!!!
:-))

aKanonisti είπε...

Σούλη γερά!!!
Με τσαμπουκά!!!!
(μαγικό το εργαλείο σου...πότε θα μου το δανείσεις να σε πάω μία βόλτα???)

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

( fortounata) είπε...

άντε τυχερέ Σούλη,βόλτες με ωραίο εργλείο,τη μαμά από κοντά,και η μαμά καφέ στο χέρι.τι άλλο θες από αυτή τη ζωή;πολλά φιλάκια στα μαλλάκια.

ΦΟΥΛΗ είπε...

τι μάρκα είναι το εργαλείο σου; εμάς ήταν Μακλάρεν τώρα είναι honda, όταν μεγαλώσεις θα θέλεις σίγουρα και εσύ, και η μαμά θα πάθει εγκεφαλικό!!
άρχισε να το λες από τώρα να το χωνέψει....
Πολλά φιλάκια...

Το αυγό είπε...

Γειά σου ρε μάγκα με το τρίκυκλο!
Γκουρμεδιά το γαλατάκι της μαμάς ε; (ιδίως όταν έχει πιεί καπουτσίνο, πολύ power!)Δοκίμασέ το και μετά από μπάνιο στη θάλασσα, δεν θα 'χεις κάνει γλυκύτερο ύπνο...
φιλάκια

b|a|s|n\i/a είπε...

βρουμ βρουμ βρουουουουμμμμμμμ!
πάμε βόλτα;;; μόμπυυυυυυ! :))
την φόρμα και τα μάτια σου. ;))
φιλιά σου πολλά! και στην μαμά! ματς!

Σταυρούλα είπε...

Σούλη, Τη μαμά και τα μάτια σου!! Βάλτην στο σωστό δρόμο! ;)

Φιλιά στα πατουσάκια σου! :)

kostaslogh είπε...

επανάσταση;με τέτοιο εργαλείο;
αααααα δεν στά ΄μαθε καλά η μαμά μικρέ μου!!!!
anyway δός της ένα φιλάκι από μένα και μη φοβάται πές της εδώ είμαστε εμείς !!

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Σούλη σε σχέση με την τελευταία φορά που σε είδα σε βρίσκω προβληματισμένο.
Πρέπει να επιβληθούν όρια στο σπίτι και στην παρακολούθηση τηλεόρασης.
Υπάρχουν ένα σωρό τυπάκια με μεγάλα αυτιά, μακριά απο αυτόν του Αlter, στην ανάγκη παρακολούθα Σάκη Μπουλά.

roadartist είπε...

ti teleio blogaki gia to mikro ninaki manitaraki!!!!

manetarius είπε...

Ααααχ! Όση ώρα εγώ σιδερώνω τα πλυμένα σου ρούχα εσύ βγάζεις τα δικά μου άπλυτα στη φόρα;
Όσο για τη φόρμα... ένα ένα θα τα σκοτώσω τα μπατζάκια... έτσι θα πιάσω καλύτερη τιμή!

(κάνει και χιούμορ το πιτσιρίκι μου...φτου σου, πολύ προχωρημένο παιδί έκανα!)

Χουλκ είπε...

Μια μαμά, πού ντύνεται σαν τη JLo!
Tι άλλο να θελήσεις μικρούλη μου;
Αντε, καλές βόλτες και καλά καφεδάκια. (Και πού να μεγαλώσεις λίγο να δεις τι ωραία θα περνάς με τη μαμά!)